Ajándékötlet futóknak

Bemutatjuk a rajtcsomag.hu meglepetésdobozait, hogy miért, kinek, melyiket ajánljuk, hiszen nyakunkon a karácsonyi ajándékvásárlás szezon, és ha van egy futó – vagy több – a családban, akkor ezzel a választással biztosan nem lősz mellé.

Karácsonyi vásárlási láz

Engem is kiráz a hideg, amikor a plázákban már októberben üvölt a Jingle bells, és novemberben már túl vagyunk két fekete pénteken, de tény, hogy a vásárlók egyre hamarabb kezdenek betárazni az ünnepekre. Ahogy szép lassan nő a család és a barátok köre, valóban érdemes mielőbb kitalálni és beszerezni a meglepetéseket, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni a legnagyobb tömegben, a legnagyobb hidegben.

Én például évek óta webshopról rendelek ajándékokat, ezzel megkímélem magam az órákon át tartó céltalan bolyongástól, és a pont-most-fogyott-el-de-egy-másik-üzletben-még-lehet-hogy-van élménytől. Ha pedig számolok a benzinnel, parkolással, elvesztegetett idővel, akkor a házhoz szállítás költsége eltörpül.

A tökéletes ajándék

A legnagyobb fejtörést mégis maga az ajándéklista okozza. Jó esetben egész évben figyelünk a másik elejtett szavaira, és novemberre mindenki számára van egy jó ajándékötletünk. De néha marad a last minute megoldás, egy üveg bor, egy pláza utalvány, egy boríték – ezek is hasznos és örömteli ajándékok, de semmiképp nem személyesek.

A rajtcsomag.hu arra hivatott, hogy egy terhet levegyen a válladról. Ha van a listádon futó, mindegy hol tart, milyen idős, mekkora a keret, nálunk biztosan találsz Neki ajándékot.

Rajtcsomag START – Kezdj futni még ma

A rajtcsomag START azoknak készült, akik még csak vágyakozva néznek a futók után, vagy már elkezdtek futni, de még csak próbálgatják a szárnyaikat. A rendelésnél három különböző edzéstervből választhatsz – 5km, 10km és félmaraton –, amit egy menő lapmágnessel egyből kirakhatsz a hűtődre, és már aznap kezdődhet a felkészülés az áhított távra. Az edzésterv mellett csupa finom, letesztelt és egészséges nassolnivaló és izotóniás italpor is került a dobozba, valamint egy telefontartó karpánt. Amikor elkezdtem futni, előbb vettem karpántot, mint technikai futónadrágot, mert fontos volt, hogy a futós app és a zene mindig nálam legyen. (Ez egyébként ma is így van..)

félmaraton edzésterv és frissítők
Te is le tudod futni a félmaratont! Készülj velünk!

Rajtcsomag PRO – Felkészülés a félmaratonra

A rajtcsomag PRO a haladóknak vagy a nagyon elszánt kezdőknek készült. Ebben a csomagban is van karpánt és választható edzésterv, de a finomságok már a hosszabb távokra készültek. Ha tudod, hogy 1 óránál többet fogsz futni, érdemes gondoskodni az energia utánpótlásáról. Az izotóniás ital és az energia zselé jó szolgálatot tesz, ha edzés közben kiürülnek a raktárak, a magnézium pedig segít megelőzni az izomgörcsöt.

ajándék futóknak telefontartó karpánttal
Utántöltés a félmaratoni edzésekhez

Rajtcsomag DOGS – Futás kutyával

A rajtcsomag DOGS kifejezetten kutyával futóknak lehet tökéletes ajándék. Minden benne van, ami a PRO dobozban, de karpánt helyett világító nyakörv került a dobozba. Én minden szabadtéri futásra a kutyámmal, Mukival megyek. Ez egyrészt remek közös program, másrészt mindkettőnket formában tartja. Ahogy rövidülnek a nappalok, akár reggel, akár este jut idő a futásra, mindenképp sötétben indulunk útnak. Ilyenkor a legfontosabb a láthatóság. És mivel felelősségteljes gazdi vagyok, alap, hogy nem csak én hordok fényvisszaverő karpántot, de a barátomról is gondoskodom. Mukit két éve hoztuk el egy menhelyről a Fogadjörökbe Alapítvány segítségével. Az alapítvány azóta is több száz kutyának segített otthont találni, időt és pénzt nem kímélve. Most minden eladott rajtcsomag DOGS doboz után 300 forintot utalunk a Fogadjörökbe Alapítvány számára.

ajándék doboz futóknak világító kutya nyakörvvel
A doboz megvásárlásával a Fogadjörökbe Alapítványt is támogatod

Rajtcsomag KIDS – Egészséges nasik sportos gyerekeknek

A rajtcsomag KIDS idén először került fel a kínálatunkba, ez az ajándékdoboz a 3-10 éves korosztálynak készült. Háromgyermekes családként fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekkel is megszerettessük a sportot és az egészséges életmódot. A legfontosabb a jó példamutatás, de néha kell egy kis plusz löket, hogy a tablet helyett a mozgást, a csoki helyett a gyümölcsöt válasszák. A fiaim egyik kedvenc könyve, a Spuri nagy versenye, egy szépen illusztrált mese kihívásról, kitartásról és táplálkozásról, könnyen érthető keretbe foglalva, szerethető szereplőkkel. Finomság gyanánt igyekeztünk kevesebb cukor-, zsír- és szénhidráttartalmú termékeket összeválogatni, valamint összeállítottunk egy bakancslistát, amin egyszerű, de célravezető feladatok elvégzésével jutalmat kaphatnak a gyerekek tőlünk, szülőktől.

cukormentes édesség és mesekönyv a futásról gyerekeknek
A legkisebbekre is gondoltunk!

Remélem, segítettünk megtalálni a tökéletes futós ajándékot, és ha Te is kedvet kaptál egy teljesíthető táv meghódításához, lepd meg magadat is egy rajtcsomaggal.