A tökéletes futós ajándék karácsonyra

Kinek lesz tökéletes ajándék a rajtcsomag?

Nyakunkon a karácsony, és van még néhány decemberi 5K, 10K és 21K rajtcsomagunk készleten. Ha akad olyan családtag vagy jóbarát, akinek még nem szerezted be a faalávalót, ez a futós meglepetésdoboz lehet a tökéletes választás.

De ki örülne neki igazán?

Aki a fejébe vette, hogy futni kezd

Egyre többen választják ezt a mozgásformát. Elég csak reggel körülnézni a rakparton, vagy a Margitszigetre átkukkantani, rengeteg futót látunk. De az elhatározás önmagában kevés. Egy jól követhető edzésterv, néhány hasznos holmi máris könnyebbé teszi az első lépéseket. A teljesen kezdőknek állítottuk össze az 5K csomagot, ami 8 hetes edzéstervet is tartalmaz. Kis befektetéssel nagy öröm az első 5 kilométer teljesítése.

 

Aki újabb kihívásokat keres

Futóként a befektetett munka hamar meghozza gyümölcsét. De senki nem hagyja abba az első sikeres szigetkör után. Mindig többet és gyorsabban akarunk futni. Ilyenkor veszi a futó a fejébe, hogy benevez egy 10 vagy egy 21 kilométeres versenyre. Ez bizony nagy elhatározás, és bár önállóan is teljesíthető, egy kis segítség jól fog jönni. A nagyobb dobozaink – 10K és 21K – pontosan erre lettek kitalálva. Ebben is van edzésterv, egészséges nasik és Asics futóruházat kifejezetten a téli felkészüléshez.

Akinek sosincs elég futócucca

Lehet, hogy már nem fér el a szekrényben a rengeteg versenyen kapott technikai póló, és a barátnődnek több futócipője van, mint magassarkúja, de egy futóboltból mégsem lehet soha üres kézzel eljönni. Ez bizony egy ilyen sport, mindig van, ami kicsit jobb, mint az előző, de legalábbis más a színe. A rajtcsomagokba igazán vagány futóruházatot válogattunk össze a Maratonman Futószaküzletek segítségével – téli futózokni, sapka, csősál és kesztyű is rejlik a nagyobb dobozokban.

Aki mindig csak fut

Teljesen mindegy, hogy milyen távon, milyen gyorsan, milyen régóta fut valaki – egy ilyen ajándékdoboznak minden futó örülni fog. Nem lehet mellélőni vele, tapasztalatból tudjuk.

 

És ha a fenti pontokból bármelyikben magadra ismertél, akkor bátran írj levelet a Mikulásnak, vagy csak hagyd nyitva a gépet a rajtcsomag.hu rendelős oldalánál, reméljük a párod érteni fogja a célzást.