Akció!

ÉLÉSKAMRA FOSZFÁTMENTES BORKŐ SÜTŐPOR TÁPIÓKA KEMÉNYÍTŐ ALAPÚ (GLUTÉNMENTES, PALEO, CUKORMENTES)

205 Ft

Foszfátmentes, természetes borkősavat tartalmazó sütőpor, tápióka keményítővel készítve. Egy csomag átlag 15-20 sütésre elegendő mennyiség, ezért gazdaságos a felhasználása. Jól helyettesíti a hagyományos sütőport a sütések során.

  • ALACSONY SZÉNHIDRÁT TARTALOM (40 G ALATT)
  • ALACSONY ZSÍRTARTALOM

Tömeg: 60 g

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A természetes borkősavat tartalmazó sütőpor nem tartalmaz foszfátokat, amelyek a szervezetünkre kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak (pl. kivonják a vitaminokat, ásványi anyagokat) és kukoricakeményítőt sem használtunk. Kiadósabb a felhasználása, kevesebb is elegendő a megszokott sütőporhoz képest, hiszen csak annyi tápióka keményítőt adtunk hozzá, mely az aktív hatóanyagokat egyenletesen elegyíti.

A Paleolit Éléskamra sütőpor gondosan összeállított arányainak köszönhetően nincs szúrós szódabikarbóna íze, a vele készült sós vagy édes pékáruból nem érződik ki az íze.

Felhasználási javaslat: a csomagoláson lévő muffin a Csodacsokis bögrés sütiből készült a rajta lévő recept szerint kikeverve. További 2 g Éléskamra sütőpor adagolásával. 4 muffin formában adagold a masszát és süsd 180 fokon 30percig. Tápióka keményítővel és természtes borkősavval készült sütőpor. Mely alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Javasolt mennyiség: 100 g paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g).

A sütőport 1 evőkanál citromlével érdemes kipezsegtetni.

Összetevők: savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Átlagos tápérték 100g keverékben:

Energia kj: 481
Energia kcal: 117
Zsír: 0g
amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát 29 g
amelyből cukor 0g
Fehérje: 0.1 g
0g
Rost 0g