ÉLÉSKAMRA ROPOGÓS PANÍRMORZSA SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT LISZTKEVERÉK (GLUTÉNMENTES, PALEO, CUKORMENTES)

865 Ft

Saját márkás termékcsaládunk első és azóta is az egyik legnépszerűbb tagja. Kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült paleo panírmorzsa a felejthetetlen rántott hús élményhez a diéta alatt is.

  • CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁT TARTALOM
  • MAGAS ROSTTARTALOM
  • SEMLEGES ÍZŰ

Tömeg: 200 g

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Mit készíthetünk belőle?
Mi magyarok mindent kirántunk. Életmódváltás idején se legyen ez másképp! Készíts egy finom szelet rántott húst!

*A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 40%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.

A morzsa ropogósra sül, és mint egy burok, bent tartja az ízeket, zamatokat, a hús szaftos marad, nem szárad ki a sütés során. A megszokott zsemlemorzsánál világosabb színűre sül. Semleges ízű, igazán ropogós állagú panír.
Alkalmas zöldségek, sajtok panírozására is.

Kinek ajánljuk?
Ajánljuk azok számára, akik reform változatát keresik a hagyományos búzalisztes zsemlemorzsának és eddig nem találtak finom, élvezhető megoldást ennek helyettesítésére.

  • Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.
  • Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.
  • Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt.

Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, cukorbetegeknek , inzulin rezisztenseknek, glutén érzékenyeknek, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást.

Pontosan mit tartalmaz a lisztkeverék?
MEGÚJULT ÖSSZETÉTEL, NINCS BENNE SZEZÁMLISZT ÉS TÁPIÓKA KEMÉNYÍTŐ.
Összetevők: cassava dara, hántolt mandula őrlemény, sárga lenmag liszt

Alaprecept:
Hozzávalók:

  • Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • só, bors
  • valamilyen paleo liszt ízlés szerint
  • felvert tojás

Elkészítési javaslat:
a sózott, borsozott húst gluténmentes (paleo) lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd  megforgatjuk a ropogós panírmorzsában és  zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit

Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz.

TOJÁSMENTES ALAPRECEPT
Hozzávalók:

  • Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • só, bors
  • valamilyen paleo liszt ízlés szerint
  • növényi tej

Elkészítési javaslat:
a sózott, borsozott húst gluténmentes lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, növényi tejbe mártjuk, majd  megforgatjuk a ropogós panírmorzsában és  zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit

Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz.

Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben

Energia kJ  979,8
Energia kcal  233,2
zsír  8,7g
amelyből telített zsírsavak  0,1g
szénhidrát  29,4g
amelyből cukrok  5,5g
fehérje  8,6g
 0g
rost  11,3g

Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva. Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tartandó.